Over ons

The Jam Factory zo’n 12 jaar geleden opgericht door Johan en Yvonne van Hengel en is binnen het jamsessie circuit uitgegroeid tot een begrip.
Wekelijks werden er jamsessies door het hele land georganiseerd en ze waren stuk voor stuk zeer succesvol en werden gewaardeerd door zowel gevorderde als beginnende muzikanten.

In 2021 vonden zij, mede door de corona crisis, dat het wel prima was zo en benaderden zij Fred Romijn om het concept van the Jam Factory over te nemen. Als professional in de evenementenbranche, drummer, liefhebber van live muziek en regelmatig bezoeker van de jamsessies was hij meteen enthousiast over het aanbod.

Fred is gedreven om de jamsessies naar een nog hoger en groter plan te tillen met investeringen in kwalitatieve oplossingen. Betere backline, beter geluid en hopelijk een minstens net zo goed organisatie als van Johan en Yvonne. Hij wordt daarin bijgestaan door zijn maten Anthony Vrolijk en Edward Barkey die beiden ook ras-muzikanten zijn en hem met veel kennis en enthousiasme helpen.

Naast de jamsessies kunnen wij ook het geluid verzorgen bij kleinschalige evenementen of optredens. Voor meer informatie hier over kunt u contact met ons opnemen via onze Facebook pagina.

Wij hopen met onze jamsessie een hoop vreugde en plezier te brengen in het leven en willen ook graag mensen stimuleren om een muziekinstrument op te pakken.